Kamp

TIC Pivka
 • Znamenitosti in zanimivosti
 • Poslovne priložnosti
 • Nastanitev
 • Aktivnosti
 • Kulinarika
 • Dogodki
 • Lokalni izdelki
 • Animacija
 • Znamenitosti v bližini
 • Umetnost in kultura
 • Penzion “Na meji”  vam nudi  mir, čisti zrak in lep razgled na Pivško kraško polje in vzpetino Nanos. Penzion je odlično izhodišče za obisk vseh največjih turističnih atrakcij na našem koncu Slovenije – Postojnska jama, Predjamski grad, Lipica, Škocjanske jame, Grad Snežnik in Park vojaške zgodovine.
  Razpolagajo s petimi sodobno opremljenimi sobami in dvemi apartmaji. Sobe in apartmaji imajo lastno kopalnico, TV in priključek za internet. Pred kmetijo je parkirišče, primerno tudi za avtodome. Poleg prenočitve vam nudimo domač zajtrk. Iz domačega čebelnjaka se lahko oskrbite s prvovrstnim medom in ostalimi izdelki iz medu. Penzion ima veliko izbiro domačih žganj, marmelad in kompotov. Spomladi lahko uživate v prebujajoči se naravi, nabiranju cvetja in zdravilnih zelišč, poleti in jeseni lahko nabiramo gobe in različne gozdne plodove. Veliko je priložnosti za fotografiranje in odkrivanje lepote narave.

  Kamp ob Penzionu Na Meji
  Trnje 1, 6257 Pivka
  Telefon: +386 (0)41 648 960
  E-mail: nameji@siol.net

  Spletna stran: www.pension-nameji.com

  *****

  Kamp Plana je odlična lokacija za popotnike, ki potrebujejo sprostitev v naravi, raziskujejo edinstveno okolico in uživajo v družbi istomislečih.

  Pozicioniran v samem središču kampa, Bar 66 poskrbi, da gostje niso nikoli žejni ali lačni.

  Kamp Plana

  Selce 66, 6257 Pivka

  Telefon: +386 (0)70 668 668

  E-mail: info@camping-plana.com

  Spletna stran: https://camping-plana.com/sl/

  *****

  The Sunrise Hill glamping & camping je družinsko voden kamp, ki se nahaja v mali vasici Drskovče, ta pa leži nekaj kilometrov izven naselja Pivka, ob cesti proti Ilirski Bistrici. Poleg klasičnega kampiranja The Sunrise Hill ponuja tudi nočitve v tradicionalnih lesenih glamping hišicah. Zaradi svoje lege je kamp zelo primerno izhodišče za ljudi, ki bi radi svoj prosti čas preživljali na čistem zraku in neokrnjeni naravi, saj se kamp nahaja na stičišču kamnite kraške pokrajine in zelenih notranjskih gozdov.  Ekipa kampa verjame, da se za vsakega gosta najde nekaj zanimivega, tako na primer ljubitelje narave navdušujejo nepredvidljiva presihajoča jezera in reka, za katerimi poleti ostanejo slikovita cvetoča polja okrog katerih so urejene sprehajalne poti. Športno aktivne v kamp privabljajo urejene pohodniške in kolesarske poti, ki povezujejo naravne in kulturne znamenitosti v regiji. Kamp je primeren tudi za ljubitelje živali, saj imamo v neposredni bližini ranč z islandskimi konji, ki se čez poletne mesece pasejo na travnikih okrog kampa. Seveda pa svoj prostor v kampu najdejo tudi gostje, ki  radi prisluhnejo tišini in občudujejo mir ter odličen razgled na bližnja hribovja.

  Kamp The Sunrise Hill

  Drskovče 4, 6257 Pivka

  Telefon: +386 (0)70 456 744

  E-mail: thesunrisehill@gmail.com

  Spletna stran: https://www.sunrisehill.si/glamping-kamp-sunrisehill/