URNIK V ČASU PRVOMAJSKIH PRAZNIKOV

22.april 2021

Park vojaške zgodovine bo v času prvomajskih šolskih počitnic, med 24. aprilom in 2. majem 2021, odprt vsak dan med 10. in 17. uro. 

Iz preventivnih razlogov se ogledi notranjosti podmornice do nadaljnjega ne bodo izvajali, ob predhodni rezervaciji termina pa se lahko preizkusite na simulatorju letenja z letalom MiG-21 ali z novim simulatorjem Spitfire IX. Rezervacije na 031 775 002 ali info@parkvojaskezgodovine.si.

Muzejska trgovina Magazin je odprta v času delovanja Parka vojaške zgodovine, skladno z aktualnimi navodili pa ostaja zaprta muzejska restavracija Kantina Pivka.   

Prosimo, da se na obisk muzeja odpravite zdravi, brez akutnih znakov prehladnih obolenj. Obiskovalci morajo skladno z navodili stroke med obiskom v notranjih prostorih obvezno uporabljati zaščitne maske. Obiskovalce naprošamo, da pri nakupu vstopnic, med ogledom in ob uporabi sanitarij spoštujejo varnostno razdaljo (2 metra) ter druge ukrepe in navodila zaposlenih za preprečevanje okužb. Ob obisku je potrebno upoštevati higieno kašlja ter se držati načel pravilnega umivanja in razkuževanja rok. Razkužila za roke bodo obiskovalcem na voljo na izpostavljenih mestih. Obiskovalce prosimo, da se v kompleksu ne zadržujejo v večjih skupinah na enem mestu. Zaposleni v Parku vojaške zgodovine bodo večkrat dnevno poskrbeli za razkuževanje površin in prostorov, kjer se zadržujejo obiskovalci, ter dosledno izvajali zaščitne ukrepe za zagotavljanje varnosti obiskovalcev.     

Veselimo se vašega obiska, ki bo s skupnim spoštovanjem navodil in upoštevanjem ukrepov varen tako za obiskovalce kot zaposlene.

Vabljeni!