Park vojaške zgodovine atraktivnejši in z novo podobo tudi na spletu

22.april 2015

Le še nekaj mesecev loči Park vojaške zgodovine do razširitve razstavnih površin in odprtja novih razstavnih zbirk in eksponatov ter tudi okoliške infrastrukture, kar bo bistveno povečalo ponudbo tukajšnjega muzejsko-turističnega središča, njegovo atraktivnost in kakovost.

V okviru operacije Celovita ureditev kompleksa Park vojaške zgodovine se med drugim veliko pozornosti posveča tudi promociji in obveščanju, katerega namen je napoved širjenja zbirk ter povečana prisotnost na trgu turistične ponudbe. V središču Pivke je bila z namenom jasnega usmerjanja in povabila obiskovalcem vzpostavljena izstopajoča fasadna grafika, postavljenih je bilo več jumbo plakatov ter transparentov, izdelan je bil promocijski material ter promocijski kuponi, promocijske aktivnosti pa se bodo stopnjevale do odprtja prenovljenega središča in sicer do septembra 2015, ko bo v okviru že tradicionalnega Festivala vojaške zgodovine potekalo slavnostno odprtje ter uresničitev dolgo načrtovanih ciljev po širitvi in vsebinski dopolnitvi Parka.

Med najpomembnejša promocijska orodja nedvomno sodi prenovljena, v aprilu aktivirana spletna stran Parka vojaške zgodovine (www.parkvojaskezgodovine.si), ki celovito zaobjema in predstavlja razširjeno ponudbo Parka vojaške zgodovine ter samo operacijo. Sodobna orodja in dizajn obiskovalca pregledno usmerjajo in informirajo ter podajajo celovit vpogled v ponudbo tako samega Parka kot tudi ostalih znamenitosti in značilnosti v okolici, torej na Pivškem.

pvz_makeover

Sodobna orodja in dizajn obiskovalca pregledno usmerjajo in informirajo ter podajajo celovit vpogled v ponudbo tako samega Parka kot tudi ostalih znamenitosti in značilnosti v okolici, torej na Pivškem.

Glede na značilnosti in potrebe obiskovalcev, ko spletna orodja in prisotnost turistične ponudbe na spletu pomeni eno izmed ključnih prednosti, je Park vojaške zgodovine na tem področju poskrbel za privlačno, predvsem pa funkcionalno oblikovano spletno predstavitev ter enostavno dostopnost do vseh pomembnih informacij ter usmeritev, ki turista nagovarjajo k obisku Parka in okoliških znamenitosti.

Oglejte si novo podobo in ponudbo Parka vojaške zgodovine tudi na spletu – www.parkvojaskezgodovine.si!