Park gostil slovesno razglasitev gazele primorsko-notranjske regije za leto 2023

22.september 2023

Park vojaške zgodovine je včeraj, 21. septembra, gostil slovesnost ob razglasitvi gazele primorsko-notranjske regije za leto 2023. Vsakoletni izbor za najboljše hitro rastoče podjetje v Sloveniji že skoraj dve desetletji pripravlja družba medijskih vsebin Dnevnik v sodelovanju z GZS Regionalno zbornico Postojna, Primorsko gospodarsko zbornico in Severnoprimorsko gospodarsko zbornico Nova Gorica, pri čemer so pred podelitvijo prestižne slovenske gazele organizirani regijski izbori nominiranih lokalnih podjetij. Izbora gazele primorsko-notranjske regije 2023 v Parku vojaške zgodovine so se udeležili direktorji vodilnih podjetij iz regije na čelu s predstavniki letošnjih treh nominirancev: podjetja Škerjanc, ki ga vodi direktor Mitja Škerjanc, podjetja Seyfor, ki ga vodi generalna direktorica Petra Šinigoj, in podjetja Structum, katerega direktor je Mitja Čota. Kot gostitelja in predstavnika lokalne skupnosti sta bila na dogodku navzoča tudi direktor Parka vojaške zgodovine mag. Janko Boštjančič in podžupanja Občine Pivka Majda Godina.

V tesnem izboru nominiranih najbolj perspektivnih podjetij letošnjega leta je bilo za gazelo primorsko-notranjske regije 2023 razglašeno podjetje Škerjanc iz Materije, s čimer se je uvrstilo med finaliste za prejem prestižnega naziva slovenska gazela 2023.

Slovesni razglasitvi in formalnemu delu je sledila pogostitev v muzejski restavraciji Kantina Pivka, kjer so udeleženci dogodka izmenjali izkušnje ter podelili svoje vtise s prireditve. Ob tem so posebej pohvalili lokacijo dogodka in organizacijo Parka vojaške zgodovine, ki se v zadnjem času vse bolj uveljavlja tudi na področju kongresne dejavnosti.

V Parku vojaške zgodovine iskreno čestitamo podjetju Škerjanc za prestižni naziv.