OGLED PARKA VOJAŠKE ZGODOVINE MOŽEN TUDI Z NOVIMI TURISTIČNIMI BONI

17.avgust 2021

Ob obisku Parka vojaške zgodovine Pivka lahko obiskovalci uporabijo tudi nov turistični bon.  V skladu z Uredbo o načinu unovčitve bona za izboljšanje gospodarskega položaja na področju potrošnje v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi je to mogoče le z boni izdanimi leta 2021.

Stranka, ki želi vnovčiti bon potrebuje osebno izkaznico ali potni list. Prav tako mora stranka izpolniti obrazec «Potrditev unovčitve bona«. V izogib zamudam, zelo priporočamo, da stranka že prinese izpolnjen in podpisan obrazec ter kopije osebnih dokumentov, oseb, ki unovčujejo bon. Vsekakor lahko omenjeni obrazec dobi tudi na naši vstopni blagajni. V primeru koriščenja prenesenega bona potrebuje stranka za to potrebne izpolnjene priloge.

V Parku vojaške zgodovine jamčimo, da so vsi podatki iz podanih obrazcev in osebnih dokumentov hranjeni v skladu z GDPR uredbo.

Minimalni znesek unovčitve bona znaša 20,00 eur in ga lahko uporabite za katerokoli našo storitev.

Park vojaške zgodovine bo v mesecu avgustu odprt vsak dan med 9. in 18. uro. Za ogled muzeja je potrebno nošenje mask v notranjih prostorih.

Za morebiten ogled notranjosti podmornice se je potrebno OBVEZNO PREDHODNO NAJAVITI, ogledi pa so omejeni na manjše zaključene skupine. Za ogled notranjosti podmornice je potrebno izpolnjevati enega izmed PCT pogojev. 

Ob predhodni rezervaciji termina se lahko preizkusite na simulatorju letenja z letalom MiG-21 ali Spitfire IX. Rezervacijo lahko opravite na 031 775 002 ali info@parkvojaskezgodovine.si.