Urnik v času jesenskih šolskih počitnic

20.oktober 2023

Park vojaške zgodovine bo v času jesenskih šolskih počitnic med 30. oktobrom in 5. novembrom odprt vsak dan med 9. in 17. uro.

OBVEZNA JE PREDHODNA NAJAVA za ogled notranjosti podmornice in za preizkus na simulatorjih letenja MiG-21 ali Spitfire. Rezervacijo lahko opravite na 031 775 002 ali info@parkvojaskezgodovine.si

Kot del dodatne ponudbe bo v času jesenskih šolskih počitnic organiziranih tudi več vodenj po razstavah, in sicer:

v ponedeljek, 30. 10., ob 12.00: vodenje po razstavi »Enigma – skrivnostno zakulisje vojne«,
v torek, 31. 10., ob 12.00: splošno vodenje po osrednjih zbirkah in razstavah (paviljoni A, B ter C),
v sredo, 1. 11., ob 12.00: splošno vodenje po osrednjih zbirkah in razstavah (paviljoni A, B ter C).
Predhodna prijava ni potrebna, udeležba na vodenjih je za muzejske obiskovalce brezplačna (ob nakupu muzejske vstopnice). 

Konec počitniškega tedna bo zaznamovala projekcija dokumentarno-animiranega filma švedske glasbene skupine Sabaton »Vojna, ki bo končala vse vojne«.

Animirani film bo med muzejskimi eksponati premierno predvajan v soboto, 4. 11., ob 17. uri, pri čemer je za udeležbo obvezna predhodna rezervacija mest (prostih je le še nekaj mest!).

Film bo za muzejske obiskovalce predvajan še vsak dan od nedelje, 5. 11., do vključno nedelje, 19. 11., in sicer med ponedeljkom in petkom ob 12. uri, ob sobotah ter nedeljah pa ob 11. in 14. uri. Za ta predvajanja predhodna rezervacija ni potrebna.

Ogled filma je za muzejske obiskovalce brezplačen (ob nakupu muzejske vstopnice).

Več podrobnosti o projekciji filma najdete na: tukaj.

Vabljeni k obisku!