Urnik v avgustu

1.avgust 2022

Park vojaške zgodovine bo avgusta odprt vsak dan med 9. in 18. uro.

Za ogled notranjosti podmornice in preizkus na simulatorju letenja z letaloma MiG-21 ali Spitfire kot dodatno muzejsko ponudbo je obvezna predhodna rezervacija termina na tel. št. +386 (0)31 775 002 ali po e-pošti info@parkvojaskezgodovine.si.

V okviru počitniškega programa Raziskujte z nami! si lahko avgusta muzejske zbirke in razstave ogledate tudi v spremstvu vodnika, in sicer bodo vsak ponedeljek ob 11. uri organizirana vodenja v slovenskem jeziku, vsako sredo ob 11. uri pa v angleškem jeziku.

V petek, 12. avgusta uri pa se lahko udeležite tudi vodenega pohoda na Primož z ogledom notranjosti podzemne utrdbe Alpskega zidu.

Za vodene oglede Parka vojaške zgodovine, pohod na Primož in otroško delavnico preživetja v naravi je obvezna predhodna prijava na tel. št. +386 (0)31 775 002 ali po e-pošti info@parkvojaskezgodovine.si. Programi se izvedejo ob zadostnem številu prijav.   

Več o programu Raziskujte z nami! na: www.visitpivka.si/raziskujte-z-nami/.    

V Parku vojaške zgodovine je obiskovalcem na voljo tudi postajališče za avtodome z osmimi parkirnimi mesti in urejeno infrastrukturo, pri čemer si lahko ob nočitvi ena oseba muzejske zbirke in razstave ogleda brezplačno.