Park vojaške zgodovine ponovno odpira svoja vrata

22.januar 2021

Obveščamo vas, da ostaja zaradi prenovitvenih del Park vojaške zgodovine ta vikend še zaprt, svoja vrata pa ponovno odpira v ponedeljek, 25. januarja 2021!

Muzejske zbirke in razstave bodo do konca januarja na ogled po prilagojenem urniku, in sicer vsak dan med 10. in 14. uro

Iz preventivnih razlogov se ogledi notranjosti podmornice do nadaljnjega ne bodo izvajali, ravno tako ostaja do preklica zaprt dostop do simulatorja letenja z letalom MiG-21.  

Skladno z aktualnimi navodili ostajata zaprti tudi muzejska trgovina Magazin in restavracija Kantina Pivka.   

Prosimo, da se na obisk muzeja odpravite zdravi, brez akutnih znakov prehladnih obolenj. Obiskovalci morajo skladno z navodili stroke med obiskom v notranjih prostorih obvezno uporabljati zaščitne maske. Obiskovalce naprošamo, da pri nakupu vstopnic, med ogledom in ob uporabi sanitarij spoštujejo varnostno razdaljo (2 metra) ter druge ukrepe in navodila zaposlenih za preprečevanje okužb. Ob obisku je potrebno upoštevati higieno kašlja ter se držati načel pravilnega umivanja in razkuževanja rok. Razkužila za roke bodo obiskovalcem na voljo na izpostavljenih mestih. Obiskovalce prosimo, da se v kompleksu ne zadržujejo v večjih skupinah na enem mestu. Zaposleni v Parku vojaške zgodovine bodo večkrat dnevno poskrbeli za razkuževanje površin in prostorov, kjer se zadržujejo obiskovalci, ter dosledno izvajali zaščitne ukrepe za zagotavljanje varnosti obiskovalcev.     

Veselimo se vašega obiska, ki bo s skupnim spoštovanjem navodil in upoštevanjem ukrepov varen tako za obiskovalce kot zaposlene.

Hvaležni bomo za najavo vašega obiska na 031 775 002!

Vabljeni!