Obvestilo o začasnem zaprtju notranjosti podmornice in omejitvi obiska organiziranih skupin ter muzejskih vodenj

7.oktober 2020

V Parku vojaške zgodovine smo ob poslabšanju splošne epidemiološke situacije sprejeli dodatne preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužb z novim koronavirusom in zagotavljanje varnosti ob obisku. Obiskovalcem sporočamo, da v luči aktualnih razmer z jutrišnjim dnem, 8. oktobrom 2020, do umiritve stanja začasno ukinjamo vodenja po notranjosti podmornice P-913 Zeta in splošna nedeljska muzejska vodenja za individualne obiskovalce po muzejskih zbirkah in razstavah.  

V skladu z navodili vlade in NIJZ-ja glede omejitve zbiranja oseb je od četrtka, 8. oktobra 2020, obisk omejen tudi za organizirane skupine z več kot 10 udeleženci, ki si lahko muzejske zbirke in razstave skupinsko ogledajo le ob predhodnem soglasju NIJZ-ja. Za več informacij nas pokličite na 031 775 002.

Termina ponovnega odprtja dostopa v notranjost podmornice in sprostitve ukrepa glede obiska organiziranih skupin bosta glede na nadaljnji razvoj situacije sporočena naknadno na spletni strani.

Park vojaške zgodovine ostaja odprt po urniku, in sicer v oktobru od ponedeljka do petka med 10.00 in 16.00, ob sobotah in nedeljah pa med 9.30 in 18.00, ravno tako se lahko obiskovalci ob predhodni rezervaciji termina še vedno preizkusite na simulatorju letenja z letalom MiG-21.

Hvala za razumevanje!