Letna vstopnica za obisk Parka vojaške zgodovine

20.januar 2020

Ljubitelji vojaške zgodovine in tehnične dediščine, ki proste dni radi popestrite z obiskom Parka vojaške zgodovine, vabljeni k nakupu letne muzejske vstopnice! S pridobitvijo celoletne karte si boste redni obiskovalci v letu 2020 lahko še ugodneje ogledali muzejske zbirke in razstave, se med prvimi seznanili z najnovejšimi pridobitvami ter se poglobljeno posvetili predstavljenim vsebinam, ki vas še posebej zanimajo. 

Letna vstopnica kot del akcijske ponudbe za redne obiskovalce zagotavlja posameznim imetnikom ali družinam neomejeno število brezplačnih vstopov v muzej v tekočem letu 2020. Imetniki si lahko ob vsakem muzejskem obisku tudi ugodneje ogledate notranjost podmornice ali se preizkusite na simulatorju letenja z letalom MiG-21, s posebnim popustom pa se lahko udeležite tudi plačljivih dogodkov in pohodov, ki jih pripravljamo v Parku vojaške zgodovine. Nakup letne vstopnice je tudi odlična ideja za darilo!

 

CENA LETNE VSTOPNICE:

25 EUR/letna vstopnica za individualno osebo

60 EUR/letna vstopnica za družino (dve odrasli osebi in otroci do 18. leta)  

 

Imetnikom letne vstopnice ob vsakem obisku nudimo tudi 20-odstotni popust pri doplačilu za obisk notranjosti podmornice in doplačilu za preizkus na simulatorju letenja z letalom MiG-21. Poleg tega se imetnikom letne vstopnice obračuna 20-odstotni popust pri prijavi na organizirane plačljive dogodke.

Letna vstopnica je veljavna do konca tekočega koledarskega leta in ni prenosljiva na druge osebe. ​