Darilni boni po novem naprodaj v muzejski spletni trgovini

24.januar 2023

Na internetni strani Parka vojaške zgodovine je pred kratkim zaživela spletna trgovina, s katero je prodajni asortiment muzejskega Magazina postal dostopen tudi tistim brez možnosti za nakup v živo. Raznolik nabor izdelkov v spletni muzejski trgovini nagovarja najširšo množico spletnih nakupovalcev, ki lahko izbirajo med aktualno ponudbo vojaškozgodovinske literature, trendovskimi modeli nahrbtnikov, majic in pokrival, bogato kolekcijo maket vojaških vozil ter plovil in raznovrstnimi igračami, na voljo pa so tudi spominki Parka vojaške zgodovine.

Poleg možnosti nakupa trgovinskih artiklov predstavlja pomembno dopolnitev spletne prodaje tudi možnost nakupa darilnega bona za ogled Parka vojaške zgodovine. Po novem lahko tako le z nekaj kliki na spletni strani obdarovancem podarite prijeten muzejski izlet. Za še bolj doživet obisk Parka vojaške zgodovine lahko ob naročilu darilnega bona po spletu k zakupljenim vsebinam vključite še muzejsko doživljajsko ponudbo, in sicer možnost vodenega obiska notranjosti podmornice ali izkušnjo na simulatorjih letenja z letaloma MiG-21 oz. Spitfire.

 

V ponudbi muzejske spletne trgovine je kot novost mogoč tudi nakup letne muzejske vstopnice, s katero si večkratni muzejski obiskovalci lahko še ugodneje ogledate muzejske zbirke in razstave ter se s posebnim popustom udeležite muzejskih dogodkov.

Spletna trgovina Parka vojaške zgodovine je dostopna na povezavi: https://www.parkvojaskezgodovine.si/spletna-trgovina/.

Vabljeni k nakupu!