V Park vojaške zgodovine po novem tudi z letno vstopnico

10.april 2019

Park vojaške zgodovine z dragoceno zbirko eksponatov in aktualnimi razstavami obišče iz leta v leto več obiskovalcev. Poleg tega dopolnjene muzejske vsebine in odmevne nove pridobitve k vnovičnem ogledu vse pogosteje pritegnejo tudi tiste obiskovalce, ki so si muzej predhodno že ogledali. Za nepozabno doživetje in pozitivno izkušnjo obiskovalcev ob ogledu skušamo v Parku vojaške zgodovine v muzejsko postavitev umestiti čim bolj zanimive eksponate, obenem pa za obiskovalce redno pripravljamo tudi raznovrstne akcije in popuste, s katerimi si lahko po še ugodnejših cenah ogledajo razstavljene zbirke. 

Posebno ugodnost smo v Parku vojaške zgodovine želeli ponuditi tudi tistim obiskovalcem, ki se odločajo za ponovni obisk ali pa se redno in večkrat letno vračajo na ogled. S tem namenom smo kot novost v letošnji ponudbi tik pred nastopom osrednje turistične sezone za redne obiskovalce in povratnike vzpostavili tudi možnost nakupa letne vstopnice za ogled zbirk Parka vojaške zgodovine.  

Individualni obiskovalci in družine se lahko tako odslej ob nakupu letne vstopnice z neomejenim številom brezplačnih vstopov v Parku vojaške zgodovine detajlneje posvetite muzejskim vsebinam, si podrobneje ogledate eksponate in razstave, ki vas še posebej zanimajo, in se med prvimi seznanite z najnovejšimi muzejskimi dopolnitvami in pridobitvami. Poleg tega si lahko z letno vstopnico ugodneje ogledate tudi notranjost podmornice in se preizkusite na simulatorju letenja z letalom MiG-21, s posebnim popustom pa se lahko udeležite tudi plačljivih dogodkov in pohodov, ki jih pripravljamo v Parku vojaške zgodovine. Vabljeni!

CENA ZA NAKUP LETNE VSTOPNICE:

  • 22 EUR/letna vstopnica za individualno osebo,
  • 55 EUR/letna vstopnica za družino (za dve odrasli osebi in otroke).  

Imetnikom letne vstopnice ob vsakem obisku nudimo tudi 20-odstotni popust pri doplačilu za obisk notranjosti podmornice in doplačilu za preizkus na simulatorju letenja z letalom MiG-21. Poleg tega se imetnikom letne vstopnice obračuna 20-odstotni popust tudi pri prijavi na organizirane plačljive dogodke.

Letna vstopnica je veljavna do konca tekočega koledarskega leta in ni prenosljiva na druge osebe.