URNIK V SEPTEMBRU IN OKTOBRU

31.avgust 2021

Park vojaške zgodovine bo v mesecu septembru in oktobru odprt od ponedeljka do petka odprt med 10. in 16. uro, v soboto in nedeljo pa med 10. in 18. uro. Za ogled muzeja je potrebno izpolnjevanje enega od pogojev PCT in nošenje mask v notranjih prostorih.*

Ob obisku Parka vojaške zgodovine Pivka lahko obiskovalci uporabijo tudi nov turistični bon.  V skladu z Uredbo o načinu unovčitve bona za izboljšanje gospodarskega položaja na področju potrošnje v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi je to mogoče le z boni izdanimi leta 2021.

Za morebiten ogled notranjosti podmornice se je potrebno OBVEZNO PREDHODNO NAJAVITI, ogledi pa so omejeni na manjše zaključene skupine. Za ogled notranjosti podmornice je potrebno izpolnjevati enega izmed PCT pogojev. 

Ob predhodni rezervaciji termina se lahko preizkusite na simulatorju letenja z letalom MiG-21 ali Spitfire IX. Rezervacijo lahko opravite na 031 775 002 ali [email protected].

*The Park of Military History Pivka will be open in September MON to FRI from 10 a.m. to 4 p.m. and from 10 a.m. to 6 p.m. on Saturday and Sunday. To visit the museum, it is necessary to meet one of the conditions of the PCT and wear masks indoors. *