Urnik v juliju in avgustu

1.julij 2021

Park vojaške zgodovine bo v mesecu juliju odprt vsak dan med 9. in 18. uro.

Obiskovalcem sporočamo, da bodo s 3. junijem 2021 ponovno mogoči vodeni ogledi notranjosti podmornice P-913. Za morebiten ogled notranjosti se je potrebno OBVEZNO PREDHODNO NAJAVITI, ogledi pa so omejeni na manjše zaključene skupine in ob izpolnjevanju PCT pogojev. 

Ob predhodni rezervaciji termina pa se lahko preizkusite na simulatorju letenja z letalom MiG-21 ali Spitfire IX. Rezervacijo lahko opravite na 031 775 002 ali info@parkvojaskezgodovine.si.

Prosimo, da se na obisk muzeja odpravite zdravi, brez akutnih znakov prehladnih obolenj. Obiskovalci morajo skladno z navodili stroke med obiskom v notranjih prostorih obvezno uporabljati zaščitne maske. Obiskovalce naprošamo, da pri nakupu vstopnic, med ogledom in ob uporabi sanitarij spoštujejo varnostno razdaljo (2 metra) ter druge ukrepe in navodila zaposlenih za preprečevanje okužb. Ob obisku je potrebno upoštevati higieno kašlja ter se držati načel pravilnega umivanja in razkuževanja rok. Razkužila za roke bodo obiskovalcem na voljo na izpostavljenih mestih. Obiskovalce prosimo, da se v kompleksu ne zadržujejo v večjih skupinah na enem mestu. Zaposleni v Parku vojaške zgodovine bodo večkrat dnevno poskrbeli za razkuževanje površin in prostorov, kjer se zadržujejo obiskovalci, ter dosledno izvajali zaščitne ukrepe za zagotavljanje varnosti obiskovalcev.    

Veselimo se vašega obiska, ki bo s skupnim spoštovanjem navodil in upoštevanjem ukrepov varen tako za obiskovalce kot zaposlene.

 

Vabljeni!