URNIK V AVGUSTU

30.julij 2021

Park vojaške zgodovine bo v mesecu avgustu odprt vsak dan med 9. in 18. uro. Za ogled muzeja je potrebno nošenje mask v notranjih prostorih.

Ob obisku Parka vojaške zgodovine Pivka lahko obiskovalci uporabijo tudi nov turistični bon.  V skladu z Uredbo o načinu unovčitve bona za izboljšanje gospodarskega položaja na področju potrošnje v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi je to mogoče le z boni izdanimi leta 2021.

Za morebiten ogled notranjosti podmornice se je potrebno OBVEZNO PREDHODNO NAJAVITI, ogledi pa so omejeni na manjše zaključene skupine. Za ogled notranjosti podmornice je potrebno izpolnjevati enega izmed PCT pogojev. 

Ob predhodni rezervaciji termina se lahko preizkusite na simulatorju letenja z letalom MiG-21 ali Spitfire IX. Rezervacijo lahko opravite na 031 775 002 ali info@parkvojaskezgodovine.si.

Prosimo, da se na obisk muzeja odpravite zdravi, brez akutnih znakov prehladnih obolenj. Obiskovalci morajo skladno z navodili stroke med obiskom v notranjih prostorih obvezno uporabljati zaščitne maske. Obiskovalce naprošamo, da pri nakupu vstopnic, med ogledom in ob uporabi sanitarij spoštujejo varnostno razdaljo (2 metra) ter druge ukrepe in navodila zaposlenih za preprečevanje okužb. Ob obisku je potrebno upoštevati higieno kašlja ter se držati načel pravilnega umivanja in razkuževanja rok. Razkužila za roke bodo obiskovalcem na voljo na izpostavljenih mestih. Obiskovalce prosimo, da se v kompleksu ne zadržujejo v večjih skupinah na enem mestu. Zaposleni v Parku vojaške zgodovine bodo večkrat dnevno poskrbeli za razkuževanje površin in prostorov, kjer se zadržujejo obiskovalci, ter dosledno izvajali zaščitne ukrepe za zagotavljanje varnosti obiskovalcev.    

Veselimo se vašega obiska, ki bo s skupnim spoštovanjem navodil in upoštevanjem ukrepov varen tako za obiskovalce kot zaposlene.

 

Vabljeni!