Ugodnosti

OBČANI OBČINE PIVKA
Za občane Občine Pivka je ogled razstav in zbirk Parka brezplačen. Plačljiv je ogled notranjosti podmornice in simulatorja letenja. 

PRIPADNIKI REDNE SESTAVE SLOVENSKE VOJSKE
Za pripradnike redne sestave Slovenske vojske je ogled razstav in zbirk Parka brezplačen. Plačljiv je le ogled notranjosti podmornice in simulatorja letenja. Ožji družinski člani imajo 50 % popust na osnovno karto.

GASILCI IN VETERANI
Gasilcem in veteranom pri ogledu razstav in zbirk nudimo posebno ugodno ceno. Cenik je objavljen na https://parkvojaskezgodovine.si/cenik/.

OBISKOVALCI KOBILARNE LIPICA, PARKA ŠKOCJANSKE JAME, PARKA VOJAŠKE ZGODOVINE
Obiskovalci ob obisku ene izmed treh destinacij prejmejo kupone, s katerimi lahko pri nakupu vstopnic na preostalih dveh točkah v roku treh mesecev uveljavljajo 25-odstotni popust.

ČLANI AVTO-MOTO ZVEZE SLOVENIJE

Članom Avto-moto zveze Slovenije nudimo 15% popust pri nakupu vstopnice za osnovni ogled razstav in zbirk Parka vojaške zgodovine. Članstvo se izkaže s člansko izkaznico.

UGODNOSTI KLUBA VEČER

Naročniki časnika Večer lahko na uredništvu časopisa kupijo vstopnice za osnovni ogled Parka vojaške zgodovine po znižani ceni:

Odrasli: 8,00€ (redna cena 12,00€)

Družinska vstopnica: 19,00€ (redna cena 29,00€)

Uredništvo Večera jim željene vstopnice pošlje po pošti. Več informacij na 02 2353 321 (Večer).  

V PARK VOJAŠKE ZGODOVINE Z VLAKOM
Več o ugodnostih na: https://parkvojaskezgodovine.si/z-vlakom-v-park-vojaske-zgodovine/

UGODNOSTI ZA IMETNIKE KARTICE AVTODOMI.SI

Imetnikom kartice AVTODOMI.SI priznamo 15% popust pri nakupu vstopnice za osnovni ogled razstav in zbirk Parka vojaške zgodovine. www.avtokampi.si

UPOKOJENCI

Upokojencem, poleg ugodnejših kart, vsak četrtek nudimo še 15% popust pri nakupu vstopnice za osnovni ogled razstav in zbirk Parka vojaške zgodovine.

MUZEJI BREZ MEJA
Vsem obiskovalcem je omogočena čezmejna ugodnost: v roku 20 dni od obiska enega od sodelujočih partnerskih muzejev lahko pri obisku katerekoli druge partnerske ustanove izkoristite 50-odstotni popust pod pogojem, da gre za ustanovo iz ene izmed dveh sosednjih držav. Več o akciji si lahko preberete na www.muzejibrezmeja.eu.