Ugodnosti

OBČANI OBČINE PIVKA
Za občane Občine Pivka je ogled razstav in zbirk Parka brezplačen. Plačljiv je ogled notranjosti podmornice in simulatorja letenja. 

PRIPADNIKI REDNE SESTAVE SLOVENSKE VOJSKE
Za pripradnike redne sestave Slovenske vojske je ogled razstav in zbirk Parka brezplačen. Plačljiv je le ogled notranjosti podmornice in simulatorja letenja. Ožji družinski člani imajo 50 % popust na osnovno karto.

GASILCI IN VETERANI
Gasilcem in veteranom pri ogledu razstav in zbirk nudimo posebno ugodno ceno. Cenik je objavljen na https://parkvojaskezgodovine.si/cenik/.

OBISKOVALCI KOBILARNE LIPICA, PARKA ŠKOCJANSKE JAME, PARKA VOJAŠKE ZGODOVINE
Obiskovalci ob obisku ene izmed treh destinacij prejmejo kupone, s katerimi lahko pri nakupu vstopnic na preostalih dveh točkah v roku treh mesecev uveljavljajo 25-odstotni popust.

OBISKOVALCI DINE PIVKA, EKOMUZEJA PIVŠKIH PRESIHAJOČIH JEZER IN PARKA VOJAŠKE ZGODOVINE 

Obiskovalci ob obisku ene izmed destinacij prejmejo kupone, s katerimi lahko pri nakupu vstopnic na preostali točkah v roku treh mesecev uveljavljajo 25-odstotni popust.

OBISKOVALCI POMNIKA MIRU NA CERJU IN PARKA VOJAŠKE ZGODOVINE

Obiskovalci ob obisku ene izmed destinacij prejmejo kupone, s katerimi lahko pri nakupu vstopnic na preostali točkI v roku treh mesecev uveljavljajo 25-odstotni popust.

ČLANI AVTO-MOTO ZVEZE SLOVENIJE

Članom Avto-moto zveze Slovenije nudimo 15% popust pri nakupu vstopnice za osnovni ogled razstav in zbirk Parka vojaške zgodovine. Članstvo se izkaže s člansko izkaznico.

V PARK VOJAŠKE ZGODOVINE Z VLAKOM
Obiskovalcem, ki ob nakupu vstopnice predložijo veljavno vozovnico za vlak do Pivke, nudimo 15% popust pri nakupu vstopnice za osnovni ogled razstav in zbirk Parka vojaške zgodovine.

UGODNOSTI ZA IMETNIKE KARTICE AVTOKAMPI.SI

Imetnikom kartice AVTOKAMPI.SI priznamo 15% popust pri nakupu vstopnice za osnovni ogled razstav in zbirk Parka vojaške zgodovine. www.avtokampi.si