Ugodnosti

OBČANI OBČINE PIVKA
Za občane Občine Pivka je ogled razstav in zbirk Parka brezplačen. Plačljiv je le ogled notranjosti podmornice. Doplačilo znaša 5 EUR.

PRIPADNIKI REDNE SESTAVE SLOVENSKE VOJSKE
Za pripradnike redne sestave Slovenske vojske je ogled razstav in zbirk Parka brezplačen. Plačljiv je le ogled notranjosti podmornice. Doplačilo znaša 5 EUR.

GASILCI IN VETERANI
Gasilcem in veteranom pri ogledu razstav in zbirk nudimo posebno ugodno ceno. Cenik je objavljen na https://parkvojaskezgodovine.si/cenik/.

AKCIJA ZA UPOKOJENCE

Vsak četrtek upokojencem priznamo 20 % popusta na osnovni ogled Parka vojaške zgodovine.

OBISKOVALCI KOBILARNE LIPICA, PARKA ŠKOCJANSKE JAME, PARKA VOJAŠKE ZGODOVINE
Obiskovalci ob obisku ene izmed treh destinacij prejmejo kupone, s katerimi lahko pri nakupu vstopnic na preostalih dveh točkah v roku treh mesecev uveljavljajo 25-odstotni popust.

ČLANI AVTO-MOTO ZVEZE SLOVENIJE

Članom Avto-moto zveze Slovenije nudimo 15% popust pri nakupu vstopnice za osnovni ogled razstav in zbirk Parka vojaške zgodovine. Članstvo se izkaže s člansko izkaznico.

V PARK VOJAŠKE ZGODOVINE Z VLAKOM
Več o ugodnostih na: https://parkvojaskezgodovine.si/z-vlakom-v-park-vojaske-zgodovine/

UGODNOSTI ZA IMETNIKE KARTICE AVTODOMI.SI

Imetnikom kartice AVTODOMI.SI priznamo 15% popust pri nakupu vstopnice za osnovni ogled razstav in zbirk Parka vojaške zgodovine. www.avtokampi.si

MUZEJI BREZ MEJA
Vsem obiskovalcem je omogočena čezmejna ugodnost: v roku 20 dni od obiska enega od sodelujočih partnerskih muzejev lahko pri obisku katerekoli druge partnerske ustanove izkoristite 50-odstotni popust pod pogojem, da gre za ustanovo iz ene izmed dveh sosednjih držav. Več o akciji si lahko preberete na www.muzejibrezmeja.eu.