Spletna trgovina

World War II Fighter Planes: Spotter’s Guide

10,00 

Kompakten in izčrpen vodnik po znamenitih bojnih letalih, ki so se borila med drugo svetovno vojno, z barvnimi slikami profilov.

V drugi svetovni vojni so se na nebu nad Evropo, Azijo in Afriko borili piloti z vsega sveta, zmaga pa je bila odvisna od njihove drznosti, spretnosti in zmogljivosti nekaterih najbolj znamenitih letal v zgodovini. V kaosu bitke je bilo ključnega pomena, da so lahko hitro ločili prijatelja od sovražnika. Toda ali prepoznate svojega Hurricana od Bf 109 ali kako je videti legendarni P-51 Mustang? Ali poznate razpon kril letala A6M Zero-sen ali kako hitro je lahko letelo?

Priročnik za opazovanje bojnih letal iz druge svetovne vojne odgovarja na vsa ta vprašanja saj vsebuje bistvene informacije o več kot 90 legendarnih letalih, od znamenitega Spitfireja do reaktivnega Me 262. To je popoln žepni vodnik po zavezniških lovcih in lovcih osi iz druge svetovne vojne, ki vsebuje barvne risbe za lažje prepoznavanje in vse podrobnosti, ki jih potrebujete za oceno njihovih zmogljivosti.

Ni na zalogi

Opis

Osprey Publishing

Jezik: angleščina

288 strani

mehka vezava