Slovenski kulturni praznik v Parku vojaške zgodovine

3.februar 2021

Park vojaške zgodovine bo na slovenski kulturni praznik v ponedeljek, 8. februarja 2021, odprt med 10. in 16. uro. Obiskovalcem ob prazniku podarjamo 20 % popusta pri nakupu vstopnic. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Iz preventivnih razlogov ogled notranjosti podmornice do nadaljnjega ne bo mogoč, ravno tako ostaja do preklica zaprt dostop do simulatorja letenja z letalom MiG-21.  

Skladno z aktualnimi navodili ostajata zaprti tudi muzejska trgovina Magazin in restavracija Kantina Pivka.   

Prosimo, da se na obisk muzeja odpravite zdravi, brez akutnih znakov prehladnih obolenj. Obiskovalci morajo skladno z navodili stroke med obiskom v notranjih prostorih obvezno uporabljati zaščitne maske. Obiskovalce naprošamo, da pri nakupu vstopnic, med ogledom in ob uporabi sanitarij spoštujejo varnostno razdaljo (2 metra) ter druge ukrepe in navodila zaposlenih za preprečevanje okužb. Ob obisku je potrebno upoštevati higieno kašlja ter se držati načel pravilnega umivanja in razkuževanja rok. Razkužila za roke bodo obiskovalcem na voljo na izpostavljenih mestih. Obiskovalce prosimo, da se v kompleksu ne zadržujejo v večjih skupinah na enem mestu. Zaposleni v Parku vojaške zgodovine bodo večkrat dnevno poskrbeli za razkuževanje površin in prostorov, kjer se zadržujejo obiskovalci, ter dosledno izvajali zaščitne ukrepe za zagotavljanje varnosti obiskovalcev.     

Veselimo se vašega obiska, ki bo s skupnim spoštovanjem navodil in upoštevanjem ukrepov varen tako za obiskovalce kot zaposlene.

Veselimo se vašega obiska!