Poletni urnik Parka vojaške zgodovine

5.junij 2020

Park vojaške zgodovine se z junijem vrača v ustaljene tirnice delovanja. V tem mesecu je odprt vsak dan po rednem urniku, in sicer od ponedeljka do petka med 10. in 16. uro, ob vikendih in na praznik pa med 9.30 in 18. uro.

Obiskovalcem je na voljo celotna muzejska ponudba z vsemi zbirkami in razstavami, v spremstvu vodnika pa si lahko ogledate tudi notranjost podmornice ali se preizkusite na simulatorju letenja z letalom MiG-21 kot pilot znamenitega nadzvočnega lovca!

Poleg individualnega obiska si lahko Park vojaške zgodovine ob predhodni najavi ogledate tudi kot del organizirane skupine v spremstvu vodnika.

V skladu z aktualnimi ukrepi nošnja zaščitne maske med ogledom muzejskih zbirk in razstav ni obvezna, je pa priporočljiva. Izjema so vodeni ogledi notranjosti podmornice, kjer je uporaba zaščitne maske še vedno nujna.

Za obisk notranjosti podmornice in preizkus na simulatorju letenja je potrebna predhodna rezervacija termina na tel. št. +386 (0)31 775 002 ali e-naslov info@parkvojaskezgodovine.si.

Veselimo se vašega obiska!