Mednarodni muzejski dan

15.maj 2022

Na Mednarodni muzejski dan vabljeni v Park vojaške zgodovine! Ob svetovnem prazniku muzejev v sredo, 18. maja 2022, nudimo vsem obiskovalcem 50 % popusta pri nakupu vstopnic za osnovni muzejski ogled. Park vojaške zgodovine bo na ta dan odprt po podaljšanem urniku med 10. in 17. uro.

Popusti se med seboj ne seštevajo. Za ogled notranjosti podmornice in preizkus na enem izmed dveh simulatorjev letenja, MiG-21 ali Spitfire, je OBVEZNA PREDHODNA REZERVACIJA TERMINA na tel. št. 031 775 002 ali po e-pošti info@parkvojaskezgodovine.si.

Ob obisku Parka vojaške zgodovine Pivka lahko obiskovalci uporabijo tudi nov turistični bon (BON21).  V skladu z Uredbo o načinu unovčitve bona za izboljšanje gospodarskega položaja na področju potrošnje v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi je to mogoče le z boni, izdanimi leta 2021. Minimalna vrednost koriščenega bona znaša 20 EUR.

Ob mednarodnem muzejskem dnevu, 18. maja, bo ob 17. uri v Depojih državnih muzejev v Pivki odprta tudi nova razstava Tehniškega muzeja Slovenije »Vsak milimeter šteje: Geodezija na Slovenskem skozi čas«.

Vabljeni!